Întrebare recomandată | Anaxor96 a întrebat:

Salut happy
Anul acesta am cumparat mobila noua in toata casa si am facut marea greseala de a cumparao alba crying Acum problema e pe un dulap mi-a ramas urma de la un pahar prea fierbiente (a ramas un fel de creculet galben,si l-am mai si zgariat si un buretele de sarma).
In sufragerie pe un dulapior am pus un vas cu flori, dar nu mi-am dat seama ca curgea apa din el si acum si in sufragerie am o mare pata galbena in forma de cerc pe mobila.
Se poate face ceva ca sa arate ca la inceput? Si poate curata cu ceva?

4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Smergheluieste toata suprafata si vopseste-o cu alb ori asa cum goethe. La partea cu vas cald nu e indicat petru orice fel de mobila, nu conteaza ca e alb sau neagra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca mobila este facuta din module, material MDF sau Pal melaminat si nu din lemn masiv. Daca nu este din lemna masiv, desfaci corpurile respectivei parti afectate, te duci frumos cu dimensiunile respective la Hornbach, le taie pe loc, le cantuieste pe loc, ajungi acasa si le asamblezi. Spor la treaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca asa cum te-a sfatuit "goethe", este cel mai bun sfat insa daca nu vrei sa il urmezi pot veni si eu cu unul si anume : se gaseste in magazine autocolanta. Sunt multe modele imitand insertia lemnului, ori fetele de mobilier din pal melaminat. Poti cumpara asemenea autocolanta pe care sa o lipesti artistic in lucurile cu pricina. Asta desigur daca gasesti ceva care sa fie foarte asemanatoare cu suprafata mobilei tale.

| DiamondFlower003 a răspuns:

Incearca cu creta, vopsea, acuarele sau cumpara o mobila de alta culoare. Variante sunt multe, succesc big grin