Daca ii pastrezi in frigider, lasa capacul desfacut, si doar se vor usca un pic, altfel, riscul sa mucegaiasca e destul de mare.
Au fost consumati de mult
Mi-ai facut pofta!
Tocmai am facut mamaliga cu branza si jumar, iar ca muratura am baut si eu zeama de castraveti murati.
Castravetii nu se vor strica, meniul de maine fiind fi fripturica de porc.
Dacă sunt castraveți făcuți în casă, ar trebui consumați în maxim o săptămână. Căci sunt lipsiți de lichidul care îi conserva. Dacă sunt din comerț, mai repede. Mie mi-au mucegăit în borcan după ce nu au mai avut lichid în vreo 2-3 zile.
Pai este posibil sa mai fii incercat cineva acest lucru. sa fii gustat din el! Tocmai de aceea era desfacut! ACel cineva. daca are o boala. Este posibil sa te infectezi si tu! Te sfatuiesc sa mergi sa ti faci niste analize!
Oameni buni! Omul zice ca a cumparat. borcanul cu capacul defacut! Deci este posibil ca altcineva sa l fii desfacut si sa si fii bagat botul in el! Ce nu pricepeti!?
Nu prea reiese asta din ce spune. Cred ca incurca cuvintele. Mai degraba l-a luat din frigider l-a desfacut si l-a pus la loc dupa ce a baut toata zeama.
Da, se va duce si zeama care se afla in ei, vor capata un gust neplacut si vor mucegai
Da ar trebui sa te duci săraci analize cine știe ce virus sau boala avea persoana care a gustat din acel borcan eu așa zic. FUNDA!?!?!