| king4aday a întrebat:

As vrea sa aflu niste denumiri de substante contra paianjenilor. Stau la casa, nu departe de un rau si sunt cam multe, langa rau fiind si o gramada de insecte ce reprezinta hrana pentru ei. Eu fiind arahnofobic sunt ingrozit cand vad unul. Azi noapte ma uitam la un film de pe calculator, timp in care mai si navigam pe laptop. Dintr-o data am observat ca ceva se tot misca langa mine (prima data am crezut ca am halucinatii de la caldura :)) ) dar a luat-o in viteza catre mine. Probabil s-a speriat cum ma miscam tastand sau miscand mouse-ul. Atunci am sarit din pat si am vazut ca e vorba de un paianjen mare, in jur de 3 cm, moment in care m-am si blocat ca de obicei si am inceput sa tip ca o fata pe opt octave. :)) Nasol atunci a fost cand mi-am dat seama ca nimeni nu ma aude, parintii mei fiind in excursie. A fugit cu viteza pana la marginea patului de unde a sarit (!) jos pe parchet. Era atat de mare ca am auzit pocnitura cand a cazut. S-a ascuns sub fotoliul de langa pat, atunci am fugit jos in camara dupa insecticid (Killtox scrie pe spray), am dat in toate partile posibile langa fotoliul respectiv sperand ca-l termin. Trebuie sa mentionez ca nu-mi place sa omor animale, nici macar insecte, de obicei cand intru in contact cu ele imi chem parintii, iar ei le duc afara si le da drumul. Acuma n-am avut pe cine anunta, si nici sa trezesc pe cineva pe la 1-2 noaptea. Toata noaptea n-am mai putut sa dorm :)), m-am refugiat jos in living, oricum nu mai rezistam in camera de la mirosul de insecticid. Ceva mai tarziu m-am dus inapoi sa vad daca-l gasesc mort sub fotoliu, dar n-am avut norocul asta. In fine, deci as avea nevoie de nume exacte sa ma duc sa cumpar acum, ca pana seara sa pot sa aerisesc si sa ma culc linistit. :)) Multumesc anticipat.
Am gasit si o poza cu paianjenul, din cate imi amintesc din specia asta era >-- http://cosmln.nature4stock.com/......g_4447.jpg

Răspuns Câştigător
| Sotaro324 a răspuns:

Sall king4aday

Uite aici http://www.fitofarmacia.ro/produse/insecticide-anti-paianjeni/40

Si ei nu te ataca paienjenii decat daca sunt atacati sau te vede ca sari peste tot e o amenintare pentru ei

Ei doar cauta undeva sa isi faca panza sa prina insecte crezi ce te mananca pe tine?:)))

Daca te musca te duci la control ca cine stie ce poate sa iti fi dat otrava mai ales!

Bft la killerit

| king4aday explică (pentru Sotaro324):

Sunt constient ca e mai speriat ca mine, mai ales daca da de un nebun cum sunt eu, dar n-am ce face daca mi-e groaza de ei. laughing Mersi de raspuns. Chiar acum citeam pe forumuri despre tema asta (se pare ca nu-s singurul obsedat laughing ), si toata lumea recomanda Fendona, care este si pe site-ul recomandat de tine. Ma duc sa cumpar si ma apuc de preparat. O zi faina si un weekend placut. happy

| Sotaro324 a răspuns (pentru king4aday):

Ma bucur ca te-am ajutat si Weekend placut si tie big grin

4 răspunsuri:
| deHanna a răspuns:

Tu nu ai auzit de INSECTICID?

| king4aday explică (pentru deHanna):

Am auzit de insecticid dar, paianjenii nu-s muste sau tantari. Stau ascuns, si n-am timp sa-l vanez pana apare. Mi-a trebuit ceva care are efect indelungat.