| beniamin1991 a întrebat:

Salut comunitatea TPU. Sunt fericitul posesor al unei masini de bauturi Nescafe Dolce Gusto Melody 3 cu pastile si as dori sa aflu cate ceva la cei care au experienta cu aparatul.
Primul lucru care doresc sa il stiu este daca gasesc si alt tip de pastile compatibile cu acest aparat,daca da,care sunt acestea.
Pe siteul lor spune ca nu, dar e si normal sa spuna asa ceva,doar nu te va incuraja sa iei pastile de la alte firme concurente.
O alta nelamurire ar fi cu curatatul aparatului. Voi cum o faceti?
Eu de exemplu,de fiecare data dupa ce il folosesc,scot pastila,curat acea chestie de plastic in care pun pastila,golesc apa din tancul de apa si il clatesc dupa care pun o cana si golesc si restul apei care ramane in aparat,deci inca mai curge apa chiar si fara tancul de apa,ramane vreo jumatate de cana pe acele tevi mici care le are. Si voi faceti la fel? Oare este chiar necesar sa fac asta mereu de fiecare data? Devine destul de enervant sa il curat mereu dupa ce l-am folosit, imi ia vreo 3 minute sa il curat bine,mai ales cum eu am un fix cand vine vorba de igiena,curatenie.
Oare e in regula daca il las asa cu apa in tancul de apa fara sa mai golesc tancul si restul apei din interiorul masinii? Stiti pe deoparte gandesc asa,apa e viata,apa lasata mult timp intr-un acvariu se inverzeste,ma refer cea de la robinet si nu cea de baut din magazine,parte din mine doreste sa o lase asa in acel acvariu,cealalta parte spune ca nu e ok,must clean the water tank, fresh water only : first world problems :.
O ultima nelamurire este tot legata de curatat dar aici ma refer la acel curatat care se face o data la 3-4 luni cu un produs special, care nici eu nu l-am vazut pana acum prin magazine.
Cum se procedeaza cu acel produs? Cat costa si unde il gasesc?

Sper ca utilizatorii gamei de produse nescafe dolce gusto ma pot lamuri si pe mine big grin.

1 răspuns:
| mykydutza08 a răspuns:

Ohooo, cata intrebarea, din pacate nu am raspuns la toata, doar partial, curatarea trebuie facuta, altfel se depune calcar, iar apa aceea care ramane nu cred ca mai este buna de baut/consumat.