Peste vopseaua veche dai alta noua, aia e tot, nu aplici nimic altceva.
Sa nu respire de cand vopselele respira, hai ca am mai auzit ceva si astazi mai aveti, de pe unde le mai scoateti? Sau cine sa respire peretii, da ce is organisme vii sa respire, vai de capu nostru ce taranisme ce populisme mai cred unia, te doare mintea si alta nu
Asculta aici ce zic eu, care am vopsit, am dat peste vopsea de 20 de ani, fara sa sterg praful, fara sa fac absolut nimci si nu ai treaba.
ce amorsa ce cacaturi, povesti. Daca e sa se cojasca ceva se va coji tie zidul nu vopseaua.
Ca idee aceasta vopesea lavabila, asta are in ea, var si aracet, deci vopselele au aracet in ele, amorsa aia are tot aracet dar ceva mai mult.
Bine eu nu am vopsit pe ziduri de mortar, doar pe cele de rigips, dar nu vad care ar fi problema.
O sa vopesesc si pe zid de mortar, tot la fel, cand merg acasa la mama o sa-i dau eu cu vopsea dar exact cum spun, peste vopseaua veche, sa va arat, sa arat "meseriasilor" adica prapaditilor ca nu se intampla absolut nimic, nici nu sterg de praf absolut nimic cu cirpe si cu nimic, si iti garantez ca va iesi super bine.
Vopseste asa intr-un colt, cum zic eu, nu trebuie sa dai mult, incearca asa pe 20-30 cm patrati cit dai cu rolu odata, lasa sa se usuce si dupa vezi.
De ce sa ma crezi pe mine, sau pe altii cand poti tu singur sa incerci, ca oricum tot trebuie sa vopsesti corect?
Nu te deranjeaza cu nimic daca dai juma de metru cu rolu, lasi sa se usuce si vezi rezultatul.
Poti incerca la fel si cu amorsa si sa stergi de praf si sa nu stergi, asa banda linga banda pe cel mult 1 metru patrat, vezi ce se intampla.
Orice ai folosi nu se va intampla nimic rau, si la amorasa si fara amorsa o sa iasa exact la fel.
Dar de ce sa dai cu amorsa sa mai cheltui bani si timp, cand poti sa dai fara
Amorsa si alte povesti, e doara reclama sa vanda aia materiale
Cu amorsă - obligatoriu. Dacă nu dai cu amorsă după un timp vopseaua lavabila "coseste".
Ar trebui spalati pereții sau macar stersi cu o carpa de praf, apoi aplicata amorsa si dupa ce se usucă dai cu lavabila.
Spor la treabă,
Amorsa are rolul de a sigila praful de pe pereti, astfel incat sa nu te trezesti ca nu are priza sau ca dupa o luna incepe sa se cojeasca.