anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, imi zice cineva cam aproximativ cat costa sa renovezi un apartament de aprx 70mp in Bucuresti?

CAT COSTA DOAR MANA DE LUCRU A ECHIPEI?
Mersi frumos.

3 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Ce inseamna renovarea? Zugraveala, schimbat parchet, gresie?
Sau si tot ce tine instalatii?
Minim 2000euro pentru prima varianta si vezi ce echipa alegi sa faca ce vrei tu nu ce si cand vor eiwinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde cat de mult vrei sa renovezi, una e sai un var si sa pui o gresie, alta e sa dai jos pana la tencuiala. Varianta completa te ajunge si la 4000euro

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sunt multe necunoscute: pretul mainii de lucru, pretul produselor folosite, cat vrei sa schimbi, etc. Un vecin al meu a renovat doar baia si a dat 1.000 de Euro pentru ca avrut numai produse de calitate foarte buna (nu extra). Mana de lucru, ce ceri tu, poate costa mult daca este cu factura sau mai putin fara factura. Acum cativa ani buni am vrut sa-mi izolez locuinta (apartament la bloc). Cu factura mi s-a cerut 25 lei pe mp. fara materiale. Am gasit un partyicular fara factura si mi-a facut cu 15 lei mp. M-au costat in plus materialele si berea (n-a mancat nimic doar bea bere). Mi-a facut un lucru de calitatea intai, lucru recunoscut si de meseriasi batrani (el avea circa 30 de ani). Deci o variabila importanta este si "norocul". Daca nu dadeam peste el din intamplare, ma costa mai mult.