| Tinna_7639 a întrebat:

Saluthappy in curand imi voi redecora dormitorul si am nevoie cine ma poate ajuta cu idei de design.as dori sa-mi pun tapet pe 2 pereti si 2 sai las liberi pentru polite sau oglinzi decorative. poze cu rame triplu...cine ma poate ajuta cu sfaturi?happycum sa fac sa arate bine si sa nu fie prea incarcat? funditabig grin

Răspuns Câştigător
| αηιтα a răspuns:

Draga mea ...sunt o fire idealista insa acum nu am nici o idee, insa cred ca urmatorul site te poate ajuta http://idei-decorat-dormitor-adolescenti.design.com

3 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună @Tinna! Dacă ar fi după mine nu aș pune tapet pe perete, pur și simplu i-aș vopsi culoare pe care o doresc (e mult mai simplu apoi să schimbi culorile față de tapet). Indiferent de ce ar spune designer-ii, culorile deschise crează iluzia de spațiu mai mare (eu prefer albul, dar gusturile nu se discută). Cât despre decorarea pereților cu tot felul de briz brizuri, te gândești cât praf ai de șters?
Mari succese și o zi cu zâmbet!

| 9gygy a răspuns:

Daca te tine buzunarul, lasa cam 30 la suta dintr-un perete liber si aplica pe el Stucco Venezziano, si pe ceilalti pereti lavabila in aceeasi culoare ca si Stucco, chiar si putin mai deschis daca vrei. happy

| cristi202 a răspuns:

Www.picturadecorativa.blogspot.com Poate ca vei gasi ceva care sa iti placa aici.