| MadDeyu a întrebat:

Salut, in primul rand vreau sa va spun eu stau intr-o casa care este foarte veche 75-80 ani si am motive sa cred ca este bantuita, in al doilea rand cand am renovat-o sau intamplat niste fenomene foarte ciudate (zgomote, pasi, usi) cum as putea sa scap de fantome. pentru ca am incercat cu preoti dar dupa a fost o perioada de aprox 3 luni in care era liniste apoi fenomenele sau amplificat si imi este frica sa mai insist cu alti preoti
Pentru toti cei spun ca daca crezi in fantome ai o problema vreau sa ii contrazic pentru ca asa spuneam si eu pana am dat de asta deci nu vorbiti asa pentru ca nu siti ce vorbiti.

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Adrian999 a răspuns:

Pai multe din cazurile care le ai tu sunt din cauza ca ai renovat casa sau altele sunt din cauza ca nu ai icoane sfintite in casa, dar mai sigur e prima idee mai bine vinde-o si mutate in alta casa

| DopeNope a răspuns (pentru Adrian999):

Ma sa nu faci asa ceva deoarece spiritul te va urma unde te duci trebuie sa te lupti cu el sa NU FACI NICIODATA ASTA DEOARECE NU VEI MAI SCAPA DE EL

| Minks a răspuns:

Apeleaza la spiritul Madalinei Manole, te va ajuta sigur.

| PinkPanther a răspuns:

Eu zic sa o vinzi si sa te muti in alta casa

| bogdan3vl a răspuns:

Te crezi in scooby doo sau in familia adams? parintii tai sau cei cu care stai in casa aia ce zic ei aud zgomotele alea? daca le auzi numai tu inseamna ca ai probleme si trebuie sa mergi de urgenat la un psiholog daca mai nelamuriri lasa un id pe privat

funda big grin

| FreakyFred a răspuns:

Eu zic sa il chemi pe Aliodor Manolea. Sau pe Michael Jackson. Vezi si tu care e mai usor de gasit.

| INȚ a răspuns:

Pune cate o cruce in fiecare camera
da cu agheazma
citeste biblia
injura fantomela pana ce pleaca
speriele, etc... uitate la FENOMENE STRANII

| AndreeaIsNoQueen a răspuns:

Se pare ca tu esti ca la fenomene stranii de discovery channel in fiecare vineri la 22:00-00:00.Ce e de facut este sa aflii mai multe si daca se inrautateste suna pe cineva un medium sau o echipa specializata pe google.Incearca sa te uiti la fenomene stranii acolo sigur gasesti raspunsul!

| Andreutza184 a răspuns:

Hm...eu te cred.Pot fii fantome numai daca prin zona a murit cineva sau chiar rpin casa.Iti sugerez sa cauti pe net,, crimele'' sau mortile din zona in care locuiesti.Incearca sa faci singur o investigatie si incearca sa vorbesti cu acel spirit rugandul sa loveasca in pereti sau sa te atinga daca vrei.Incearca sa te uiti la emisiuni cu vanatorii de fantome.
Funda?!

| DopeNope a răspuns:

Ascultama ceti spun
amesteci niste apa cu sare (deoarece purifica) dai in toate camerele dar la colturi, odata ce dai cu apa arzde cineva cu tine niste salvie si se roaga
(DAR NU UITA DAI IN TOATE CAMERELE INAFARA DE CEA IN CARE FENOMENELE SUNT CELE MAI DESE PE AIA O LASI ULTIMA)(DAI LA COLTURILE CAMERELOR CU APA CU SARE)dupa ce ai facut toate astea la camera care ai lasat-o ultima(camera in care fenomenele sunt mai puternice) dar ai grija ca spiritul odata ce ai dat in camerele celelalte el va fi prins acolo si va ataca, ca masura de precautile va dati cu ageasma pe voi si tu cu apa cu sare si cel cu salvine, invatati urmatoarele rugaciuni Tatal Nostru, Cuvina-se cu adevarat si Imparate Ceresc(in timp ce arzi salvia)
dupa toate astea rostesti urmatoarele cuvinte, dupa astea spiritul va fi slabit, arunci cu apa pe el si spui urmatoarele cuvinte(,, Asa cum arunc aceata apa pe tine asa si pielea ta sa crape ( o spui de 3 ori)) dupa care la final spui urmatoarele cuvinte arucand si cu agheasmasi arzand si salvia(,, In numele Domnului Nostru Iisus Hristos iti poruncesc sa te intorci inapoi in iad si sa nu ne mai derajezi pe noi niciodata robi lui Dumnezeu ) si dupa ce spui astea ii mai spui(,, In numele Domnului Nostru Iisus Hristos iti poruncesc sa pleci din casa si viata noasta si sa te intorci atunci cand soarele o sta in loc, din apa o iesi foc )

| Alexandru_Ungureanu_1990 a răspuns:

Ei bine daca vrei sa scapi de asa zisa fantoma pune camere video sau telefoane dar sa nu le pui ziua si noaptea pentru ca fantomele se hranesc cu certuri si ura sa revin la camere deci le pui noaptea depinde pe la 2:00 sau 3:00 in functie cand auzi tu pasii. si daca nici asa nu merge lasa un reportofon sau telefonul sa inregistreze. Sper ca te-am ajutat.

| LilVmp a răspuns:

In primul rand mihai nu sunt fantome ci spirite sau entitati care nu-si gasesc drumul sau din alte motive,ele vor sa te sperie si sa parasiti casa daca spui ca alaturi de un preot ai reusit doar pentru cateva momente,inseamna ca aceea entitate nu a vrut sa plecehappydefinitiv, ce poti face este sa ai niste icoane prin casa,sa te rogi in fiecare zi, bineinteles ca trebuie sa apelezi la un preot din nou (Dar asta depinde deoarece preotul poate sa rezolve problema sau sa o inrautateasca ), pentru ca orice entitate poate poseda un corp, greu sau usor pana la urma il poseda. Sper ca te-am ajutathappy!

| Andreilol a răspuns:

Eu cred ca minit nu prea cred eu in asa ceva insa nici nu zic ca chiar nu exista eu cred ca esti un copil deala mic care vrea sa puna niste intrebari fara rost dar daca chiar e adevarat si nu minti dovedeste-o!

| MiowsEve a răspuns:

Eu cred in fantome...si problema ta nu poate fii rezolvata decat daca incerci sa te obisnuiesti cu elehappy

| DeliaOriflame a răspuns:

Buna, Nu stiu sa-ti raspund la intrebarea ta, insa as vrea sa`mi povestesti mai multe, mai detailat, pe mess; bineintesles daca esti si tu de acord. M`ai facut curioasahee hee. Daca esti de acord, lasa`mi ID`ul tau prin PM sa-ti dau add. O noapte linistita worried

| ErikIsme a răspuns:

Frate,eu cred in fantome si te sustin!