| Mariuslmc a întrebat:

In timpul liber am fost la cineva acasa si... am spart 3 bare de criatal dintr-un candelabru imens si eu nu stiu cum sa le inlocuiesc pt ca nu pot sa ii le platesc vrea sa ii platesc tot candelabrul adica 40.000 € si da... atat costa va roggggg! Ajutati-ma cu ceva...!

5 răspunsuri:
| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Cum sa le inlocuiesti? Ai piese identice?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Te sfatuiesc urmatoarele:
-In primul rand sa incerci o rezolvare amiabila cu respectivul, in sensul de a repara candelabrul, daca se poate sau de a plati o despagubire pentru stricaciuni.
-Daca nu rezolvi asa atunci vorbeste cu un avocat, explica intreaga situatie, respectiv cum ai ajuns sa-l strici (intentionat, neglijenta, etc), daca este si altcineva vinovat si de ce, etc si acesta te poate sfatui in cunostinta de cauza.

| untu a răspuns:

Ce ati facut si cum ati spart? Cand mergeti in vizita la cineva, trebuia sa stati linistit si cuminte pe scaun sau pe canapea ca un musafir! Nu trebuia sa va faceti atata agitatie sau sa va faceti un deranj mare incat sa ajungeti sa va spargeti barele de la candelabru destul de scump! Ati baut cumva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i plati nimic, banuiesc ca v-ati imbatat, daca si-a pus casa la dispozitie pentru asa ceva, trebuia sa se astepte la orice. Banuiesc ca daca acea persoana are un candelabru de 40 de mii de euro, isi permite sa-l inlocuiasca, unii n-au case atat de scumpe, dar grandomania unora.

| mihai69 a răspuns:

Mergi la un meșter sticlar și vezi dacă poate face câteva copii după piesele sparte, să le înlocuiești.