1) Culoarea peretilor : Portocaliu mai deschis
2) Mobilierul : Un maro, insa sa aiba mai multe corpuri pentru haine ( bineinteles sunteti fete )
3) Daca va permite bugetu, acoperiti-va peretii cu rigips si tot din rigips sa va faceti un "candelabru" de forba unei stele, si un suport pentru televizor
4) Si daca tot veti fi 2 in camera, v-as sfatui un pat etajat [ parter + 1 etaj ] sau de ce nu 2 paturi daca tot zici ca ii camera incapatoare.
Sper ca ti-am fost de folos
Cu siguranta vei gasi ceva idei pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com
Pai, daca esti mai mare, puteti sa alegeti nuante de galben spre roz, sau verde deschis. Va trebuie doua paturi puse de o parte si de alta a camerei, dupa ele dulapurile. Pastrati aceeasi tenta la tot! Va arata minunat.Doua birouri puse pe mijloc, face - to - face, cu calculatoarele in parti diferite si loc pentru teme la fel, ca sa aveti ca un fel de,, zid " pentru propria intimitate si, daca mai vreti, un mic TV pe mijloc sau doua ( unul deasupra fiecarui pat ), suspendate pentru a lasa spatiu. Sper sa fie de folos! Succes! A, si merge un covor de tipul YING-YANG.
Depinde cati ani ai tu,,, daca ai peste 16-17 poti sa-ti instalezi sweet home 3d si ai multe metode de amenajare de interioare...
Pai eu as zice sa vopsiti pereti cu albastru si eu am albastrii si sunt foarte calzi si linistitori, si nu este culoarea baietilor:p.Ar mai fi frumos sa iti pui multe accesori de fete. Daca mai vrei ceva spune:p!
Pai eu as zice sa vopsiti pereti cu albastru si eu am albastrii si sunt foarte calzi si linistitori, si nu este culoarea baietilor:p.Ar mai fi frumos sa iti pui multe accesori de fete.
Buna.
Pai peretii ii puteti vopsi fiecare dupa cum vrea.Peretii din partea ei de camera de o culoare, iar ai tai de alta, dar culorile trebuie sa mearga impreuna.
Apoi pe pereti puteti picta diferite chestii, ce va place voua.De ex personaje din carti sau animeuri, manga, sau ceva artisti preferati de voi sau orice altceva, dar sa fie pictate frumos.
Apoi lenjeria pe paturi trebuie sa se asorteze cu peretii si perdelele la fel.
Parchetul si mobilierul trebuie sa fie de aceeasi nuanta care sa mearga cu peretii.De ex:in camera mea am peretii roz deschis (pal). Rozul ala merge cu mobila si parchetul de ciresc care sunt de culoare rosiatica.
Apoi covoarele la fel.
Trebuie doar sa consulti ceva reviste pentru a vedea diferite chestii.
Sau poti merge in diferite magazine, care se ocupa cu asa ceva.
Cum ar fi Ambient.
http://www.ambient.ro/
Magazinul se gaseste in toata tara si nu e singurul.
Eu sper ca te-am ajutat! Daca intalnesti ceva dificultati contacteaza-ma prin mesaj privat, puteam vorbi mai multe^^