Stai sa recapitulez. Ai niste vecini care iti vor raul, dar nu stii cine sunt. Stii ca cineva vrea sa iti sparga termopanul, dar nu stii exact cine. Stii chiar si pe unde vor arunca piatra, dar vrei rezolutie buna ca sa ii recunosti. Si sa fie camere spion, ca sa auzi ce vorbesc, sa vezi ce fac, chiar daca asta nu ii va descuraja sa sparga termopanul.
Stii vorba aia? Fiecare avem cate un vecin ciudat. Daca tu nu ai, sigur au ei.
Eram sigur ca o sa primesc si astfel de raspunsuri, nu o sa intru in mai multe detalii, scopul intrebarii mele a fost sa gasesc pe cineva care sa-mi explice ce camere as putea folosi pentru a i prinde in flagrant, insa la fel ca in cazul intrebarilor, ma asteptam sa nu stie nimeni ce tipuri de camere as putea folosi, stiu si eu ca exista camere audio video pe care le pun pe casa. Treaba rea e ca stau la curte, curtea e imensa, stiu ca am vecini dusmanosi stiu si cine, dar nu stiu pe cine o sa puna acei vecini sa mi faca raul, intelegi? pentru asta am nevoie de o camere de supraveghere care au rezolutie foartea buna ca sa ii pot recunoaste, si bineinteles sa pot filma fiecare colt pe unde ar putea intrat, acel cineva care o fi sa intre
E logic sa nu se priceapa lumea la camere spion. Oamenii vor camere cat mai vizibile, chiar unele false, precum si placute informative cu "obiectiv supravegheat video", pentru ca scopul principal al unui sistem de supraveghere este prevenirea, nicidecum interceptarea didcutiilor dintre "infractori".
La categoria asta, gasesti gama de camere wifi de la Tapo, cu care iti poti crea singur un sistem simplu si eficient, la mai putin de jumatate din cat ar costa un sistem profi. Daca vrei un sistem profesional, intrebi degeaba aici. O firma care se ocupa cu asta iti face un plan exact, cu tipuri si modele de camere adaptate fiecarei zone.
Omul a vrut un sfat pentru problem lui, nu o vorba la misto
Stii de umor?
Stiu ce e ala, dar tu l-ai luat fara sa-ti dai seama la misto. Daca vrei sa faci o gluma, fa-o buna. Scuza-ma ca iti fac un repros