De unde pana unde ai mai scos-o si p'asta? Vine un lucrator doar contra cost. Obligatia vanzatorului este sa puna la dispozitia cumparatorului, odata cu vnazarea produsului, schita de asamblare a mobilei respective.
@asteptarea mea
Am si eu dreptate, ai si tu dreptate. Daca mobila de bucatarie nu este ansamblata, magazinul este obligat sa trimita un mester sa o asambleze. Desigur, contra cost. Dar daca tu spui ca vrei sa o montezi singur, nu mai au decat obligatia sa-ti dea schita. Dar cum la noi in Romania, toata lumea se pricepe la toate, nu-i de mirare ca se ajunge la asemenea situatii. Eu v-am spus ca asa trebuie sa se intample, deoarece am cumparat asemenea produse de la Dedeman. Ce faci, daca lipseste vreo parte a mobilei? Un raft sau mai stiu eu ce, asa cum mi s-a intamplat la o mobila de sufragerie cumparata de la alt magazin, adusa dezmembrata si mesterii firmei care au ansamblat-o, au descoperit ca lipseste ceva? Noi, romanii, ne scumpim la tarate si dam mai mult pe faina.
Inca odata: afirmatia mea este in concordanta cu legislatia in vigoare si realitatea din teren.
Buna:)
Vezui ca trebuie sa aiba instructiuni, daca nu te pricepi, cauta prin vecini si poate se pricepe cineva.
Uite un link informativ.
http://casa.acasa.ro/......68914.html
O zi buna:)
Daca nu ai gasit o schita de asamblare a mobilei in ambalajul respectiv mergi la ei si cere schita respectiva, unii vanzatori scot acea hartie numai ca sa mergi inapoi la meseriasi lor. ameninta-i ca returnezi marfa si ca le faci reclamatie la protectia consumatorului, niste nenorociti
Schita nu o scoate nimeni, totul vine sigilat. Lasati vorbele gen "nenorociti" si altele daca nu stiti despre ce este vorba. Ne place sa lovim si sa injuram ca doar suntem estici si asta ne caracterizeaza.
Ia sa te vad mestere, de catre cine este sigilata marfa? Oare, marfa respectiva, nu este receptionata la intrarea in depozitul magazinului respectiv si este resigilata de catre receptioneri magazinului respectiv? Asa ca isi merita soarta.
Cu siguranta exista o schita pentru asamblare...detalii http://goo.gl/haFp1b