| ElSueno a întrebat:

Mi-ar putea spune cineva ce sectoare din Bucuresti sunt decente pentru a locui? Nici la nivel de Ferentari dar nici ceva cu apartamente de sute de mii de euro.

5 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Sectorul 3,2 cred.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Toate sunt decente exceptand cateva zone de prin sectorul 5.
Cel mai ok e bineinteles in sectorul 1

| ziftode a răspuns:

Mai naspa si mai pline de nasparlai sunt mai mult sau mai putin Rahova si Pantelimon

in rest depinde de noroc, si centru e plin de tigani care ar putea sa isi vanda casele prapadite dar localizate in buricul targului, pe o tona de bani si sa apoi sa aiba bani de apartament/casa mare la margine

ieftin e Baneasa sau orice zona de la margine in care s-a construit de curand

| cristi202 a răspuns:

Depinde de apartament, de locatie, de vecinii pe care se nimereste sa ii ai, degeaba stai in cartier de lux, daca apartamentule o vechitura in care trebuie sa investesti bani grei in el, sau daca ai vecini cu care nu te poti intelege si ai probleme. Sora mea si-a luat apartament in Berceni, initial am zis ca e o alegere proasta, dar nu e chiar asa, apartamentul e fainut, zona din jur la fel, vecinii de treaba. Nu as fi recomandat Berceniul, asta din auzite. Dar asa mi-am dat seama ca zona conteaza mai putin.

| cristi202 a răspuns:

Iar ca sa iti dau un raspuns, cred ca Militari, Drumul Taberei, Aviatorilor, Crangasi, sunt zone decente. Dar cel mai mult ce imi place mie, si se pare ca e mai select, e Teiul. Cind am ajuns acolo prima oara, am avut impresia ca parasesc jungla de asfalt si ma intorc la civilizatie (eu de loc sunt din Timisoara, un oras mult mai civilizat).