| EUeStEEu a întrebat:

Salut, o întrebare pentru cei pricepuți. am desfăcut ștecherul de la aerul condiționat si acum nu mai știu să-l mai pun la loc, deci nu știu cum intra firele in el si cum sa le strâng

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Roaga un prieten sau un vecin sa te ajute, nu e nici o filosofie, dar e greu sa explice cineva precis ce ai de facut, fara a avea ștecherul în față.

| EUeStEEu explică (pentru regis):

L-am rezolvat mersi pentru răspuns?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Https://www.thepoc.ro/......-si-nulul/
Neavand comutator, maro se scoate din discutie.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca ai alte culori, spune-mi! In alte tari este diferit.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

E simplu, bagi firul prin capacul stecherului si firele le conectezi maro si albastru pe bornele stecherului ai suruburi bagi firul dupa ce l ai decapat a iesit lița, firul lițat intră in gaurile bornelor se prinde cu surub si firul galben cu verde este masa sau impamintarea il conectezi in mijloc tot asa ai un locas cu surub desfaci surubul il desurubezi cu surubelnita bagi firul stringi bine surubul si cand ai legat toate firele atunci îi pui stecherului inapoi acea protectie din plastic are si aia o insurubezi inapoi si bagi aerul in priza si gata merge succes

| EUeStEEu explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mersi mult pentru răspunsul detaliat, insa nelămurirea mea era alta, e o singură gaura unde ar trebui sa fie firul legat la terminal, iar acea gaura este pentru surub, întrebarea e unde vine firul?,

| TheGentleman a răspuns:

Cheamă un electrician

| f1635 a răspuns:

Stecherul are 2 terminale. Da la aer vin 3 fire dintre care unul e colorat in 2 culori. Ala in doua culori e impamantarea iar celelalte 2 sunt cele prin care trece curentul. Alea doua intr-o singura culoare se leaga cate unul la fiecare terminal. Cel in doua culori se leaga la impamantarea stecherului care va face masa cu impamantarea prizei.

| leoVaLi a răspuns:

Cheama un electrician smr eu.