Cumpar apa plata doar daca sunt undeva departe, fara alta sursa de apa proaspătă in jur. Apa plata îmbuteliata o consider pacaleala secolului XXI.
De ce as da câțiva lei pe litru de apa ținută in plastic cu lunile, racita si reincalzita de cateva ori, când cu vreo 7 lei pot avea acces la un metru cub de apa plata proaspătă, la o temperatura optima, filtrata natural, aerata, controlata cel puțin o pe zi?
Buxton, la noi in tara nu exista. Nu te uita la apa ieftina pentru ca aia e mai slab procesata, apa care are pret mai scump e mai sanatoasa
Ai putea sa dezvolti aceasta ineptie?
Https://www.iqool.ro/tu-stii-ce-bei-cea-mai-buna-apa-plata/ oricum proasta sa fi si sa gandesti ca ce e ieftin e mai bun decat ceva scump. Calitatea costa de 2 ori mai mult
Furnica sta in uk
Ia compara tu asta
https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/253385692
Cu o apa foarte ieftina de la noi din Romania, ai fi surprins sa vezi ca nu pretul conteaza. Si mai citeste despre "procesarea" apei.
Si nu mai beti mizeria aia de Bucovina (daca nu aveti probleme la rinichi), mai rau va face. Asta pentru ca am vazut niste recomandari pe aici.
Am luat cana cu filtru Brita Marella, produce apa acceptabila la pret mai bun. Pe testate. Aduce apa de robinet la parametri similari cu cea plata.
Apa de la Robinet, in cele mai multe cazuri nu e sanatoasa. Depinde de conducte.da cum instalatiile sunt vechi Imagineaza-ti ce este acolo. Acuma nu zic ca gata te imbolnavesti de la apa de la robinet. dar de preferential e de evitat sa-l consumi direct.
Dar decat apa plata nu mai bine Apa minerala sau suc.
Sa sti ca un suc merge in tot de-a una.
Am prin camera multe sticle de apa, eu nu am o apa preferata, iau ce e la indemana.
Eu folosesc apa plata tot timpul nu numai când e canicula.Cel mai mult îmi place Roua Apusenilor si e si cea mai ieftina.
Izvorul minunilor amestecat cu apă distilată, la temperatura camerei bineînțeles.
Elly7890 întreabă:
DANIEL17101998 întreabă: