Buna!
Cred ca este monofazic convertizorul tau. Am gasit pe eBay descrierea acestui model, mentionat de tine, si are alimentare de 230 Volti si este cumva normal sa faca poc la alimentare cu curent trifazic. Cam asta pare sa fie problema si e compromis total, nu cred ca il mai poti salva.
Vezi aici daca gasesti ceva folositor: https://www.all4ventilation.ro/
Spor!
Salut da ai perfecta dreptate. Este la 230vca monofazic ce m-a dus în eroare este ca pe întrare apare L1, L2, L3, PE. asta ma făcut sa îl alimentez trifazat și de aia a făcut poc. În fine am spălat cablajul unde sa depus o cantitate de cupraliza și am schimbat varistorii fiind doar doi aici mi-a dat de gândire ca dacă ar fi fost trifazat evident avea sa fie trie varistori. Iam schimbat exact cu aceeași serie de varistori și alimentat monofazat este perfect funcțional. Problema ar fi acum alta. Am comanda pe el în funcția local. Start stop reglaj turație, când îl trec pe remote control nu funcționează decât potentiometrul de vrecventa însă comanda start stop tot din tastatura locala o pot face. Când vreau sa schimb orice parametru îmi apare pe display eror pe oricare parametru pe care îl fac. El poate trece și pot schimba orice parametru însă când vreau sa confirm modificarea parametrului îmi arata eror. Deci pe remote control îmi funcționează doar sa modific frecventa din potentiometrul de pe panou iar start stop doar de la tastatura de pe modulul local.