| AdiMihai25 a întrebat:

Salut,spuneti-mi ce priza sa cumpăr pentru instrumente : clapa, boxe, mixer basi.
Sa fie o priza profesionala, protectoare.
Fundaa!

Răspuns Câştigător
| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Depinde unde ai nevoie, acasa sau la evenimente. Din câte stiu, cele mai eficiente sunt protectiile montate în tabloul electric de catre un electrician profesionist. La evenimente/spectacole, înca se mai folosesc improvizatii periculoase, asa ca e bine ca esti prevazãtor. Am vazut prelungitoare cu 2-3 protecții si leduri diferte de avertizare, pentru ca nu doar fluctuațiile de tensiune sunt singura problema pentru astfel de instrumente. Cel mai sigur întrebi pe grupuri de electricieni/electronisti. Si acolo ai sã intâlnisti habarniști bãgãtori în seamã, dar mãcar nu mai primesti raspunsuri cretine •••

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Adiță mamă, ORICE priză e bună pentru așa ceva deci nu e cazul că cauți ce nu trebuie!

| relian a răspuns:

Priza profesionala, dar ce faci gratare laughing ce scule ai de ai nevoie de nu stiu ce chestii cu superputeri?

Daca cinti la aragaz si ai unu de ala mai puternic de pe piata, daca cinti si la cuptor in acelasi timp, atunci ai nevoie de priza buna, asa cum spui.
Fundaaaaaa laughing