| Alfredo5632 a întrebat:

Salut! Spuneți mi și mie o agenție serioasă care poate să îmi caute chirie în Timișoara, sau de unde pot găsi anunțuri direct de la proprietari( Grupurile pe Facebook nu prea mă ajută să găsesc). Până acum toate agențiile pe care le am găsit caută pur și simplu pe net cum caut și eu.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe olx

| Alfredo5632 explică (pentru anonim_4396):

Asta ziceam ca nu se găsesc pe OLX, te redirecționează către o agenție …

| popapopica a răspuns:

OLX sau Publi 24. Ai optiuni de filtrare. Pui nr. camere, proprietar, localitate, suma maxima, etc.

| Alfredo5632 explică (pentru popapopica):

Nu se găsesc pe Olx și Publi 24. Toate sunt preluate de către niște agenți imobiliari….

| simonmaria a răspuns (pentru Alfredo5632):

Așa e. Dar se mai nimeresc uneori 2-3 care chiar sunt de la proprietari, eu așa am găsit anul trecut. Doar să menṭionezi când cauṭi și,, de la proprietar".

Numai bine!

| simonmaria a răspuns:

Pe OLX și Publi24 - direct de la proprietar. Și, ca agenṭie, pe mine m-a ajutat YOU PRO TRADING SRL, cu contract înregistrat la ANAF.
Baftă!

| ManoleBianca05 a răspuns:

OAO-OriceAnuntOnline - www.oriceanuntonline.ro
Postează anunțul tău pe www.oriceanuntonline.ro – rapid, simplu, gratuit! Ai oferte speciale? Promovează-le la cele mai bune prețuri. De la vânzări și imobiliare, la locuri de muncă și servicii – găsești tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Nu pierde timpul, postează acum și fă-ți anunțul văzut!