Nu infloreste pentru ca nu este timpul sa infloreasca. Pomii nu infloresc dupa calendar, infloresc dupa cum este vremea, dupa cum simt ei ca e temperatura, deci stai linistit ca pomul tau va inflori atunci cind stie el ca este timpul.Se poate intimpla si o alta chestie, adica pomul tau sa aiba alternanta de rodire, adica un an sa faca altu nu si ca urmare asta e nu ai cei face.Alternanta de rodire poate fi naturala caz in care poti sai dai si cu parfum si el tot asa va inflori un an da altu ba, sau alternanta datorita conditiilor de mediu si hrana,apa. Daca de ex intr-un an a facut foarte multe fructe,a tinut toate fructele,deci el a depus un efort foarte mare pentru acele fructe, plus ca sigur tu nu l-ai udat, nu i-ai dat nimic de mincare si asa mai departe si ca urmare el dupa acel an este epuizat, este la pamint si va trebui sa se refaca, ca urmare va sta pe tusa anul urmator.Trebuie avut in vedere ca pomii incep sa faca fructe deja din anul asta pentru la anul, adica dupa cea facut deja frcute in toamna el deja pregateste materialul pentru anul urmator, sa vorbesc mai altfel diferentiaza deja fructele de anul ce vine inca din toamna si asta in fctie de ce hrana are, de ce apa are si de cum este el in ce stare se afla.Ca urmare daca el este epuizat plus ca n-are cei trebuie sa se refaca repede nu va mai diferentia nimic pentru la anul si nu va mai inflori.Wow cred ca nu team bagat in ceata de tot.Am zis ca sa explic asa mi detaliat, sper ca nu te plictisesti citind.
Multumesc foarte mult pentru raspuns
Mersi foarte mutl sim o sa tin cond de explicatiile tale
Pai cum sa nu fie obisnuit ca anul trecut a inflorit deja la vremea aceasta
Atunci pote este batran
Mama cred ca esti o fetita destul de haioasa mersi de raspunsuri esti haioasa de-a binelea
firstboy întreabă:
anonim_4396 întreabă: