Eu in general bag hainele colorate la 40° si cele albe pe la 60° asa am la masina de spălat, nu stiu cum e la altii. dar funcționează bine si nu am avut probleme. pentru pete folosesc soluția spray de la Nufăr pentru scos pete (e si pentru albe si pentru colorate), in rest dero si balsam care crezi tu mie imi plac toate indiferent de preț, toate spală
Albe, colorate si negre/inchise. Ce da batai de cap, rosul si albastrul, de obicei ele ies la spalat. La temeraturi este in functie de material, scrie pe eticheta.
Cele colorate spalăle DOAR cu apă rece. Cele albe spalăle impreuna și cu apă caldă
Cum spune @sweetys, temperatura e in functie de material. Sinteticele la temperaturi mai mici, bumbacul, inul, la tempereturi mai mari.
Nu folosesti detergentul in functie de material sau culoare ci in functie de bugetul tau. Toate spala bine.
Iar hainele le grupezi pe albe (sau culori deschise, albe cu putin colorat) si culori inchise.
Atentie insa ca unele sunt prost vopsite si iese culoarea. Pe alea le speli separat sau la mana.