| Serban_Albu_1994 a întrebat:

Am o casa la tara in judetul Dolj construita prin 1800 si ceva.Are peste 100 de ani oricum.Am copilarit acolo si m am atasat de ea.In present acolo locuiesc parintii mei.Casa este din chirpici dar este rezistenta insa nu am utilitati(apa, baie, tenuiala se crapa datorita traficului si multe altele).Am analizat Solutia de a ma stabili acolo definitive iar parintilor mei le trebuie conditii bune.Problema este insa ca nu dispun de bani avand un salariu de 3000 RON. Ceea ce vreau sa fac sunt tencuirea casei interior/exterior (actualmente este din lut)+varuit galben sau crem+schimbat geamurile din lemn cu termopane maronii(vreo 4 bucati)+usa din termopan(tot maronii)+sistem acoperis LINDAB,jgiaburi maronii si ce mai intra in interior(usi, varuit, amenajare baie,bucatarie, si mobile etc).Nu in ultimul rand doresc sa construiesc o casa cu etaj+mansarda+acoperis lindab) jghiaburi maronii.Nu mai vorbesc de sobe de terascota in ambele constructii dar si central pe lemne.Cum as putea face ca in 2 ani sa termin tot ce mi-am propus fara prea mari batai de cap.Ma gandesc la un credit pe 30 de ani. Oare costa mai mult sau mai putin de 100.000 euro. Unde si la cine sa apelez ca nu mai support sa platesc chirie iar viata la oras nu prea imi prieste.Astept raspuns cat de repede.

2 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

Domnule, 100000 de eurache iti faci ceva cu fite, alea alea laughing Trebuie sa ia legatura cu un arhitect caruia sa-i spui ce anume iti doresti, ca fara un plan al casei nu ai sa vezi aprobare de de la primarie pentru ati ridica imobilul respectiv. Arhitectul are sa-ti spuna si cam cat te duce ridicarea casei la rosu, dar sa nu te iei dupa el ca vezi doamne are el meseriasi si prieteni cu materiale de construtii ieftine ca te arde laughing Le poti gasi si dumneata la un pret bun, doar sa cauti pe net. Succes!