Cea mai mare greseala, sa faci business in Romania,
Daca aveai bani de investit, trebuia sa mergi in orice alta tara civilizata.
Am avut un prieten, si-a facut o shawormerie tot asa, rulota.
Avea vad bun, nu l-am intrebat cat costa chiria da imi imaginez ca dadea o caruta de bani,
Si nu a vrut sa dea spaga la inspectori.
Avea ala rulota, mancai de pe jos, stralucea, tot era nou.
A doua zi au venit aia iar, si i-au gasit ei nereguli, si l-au inchis si i-au dat si amenda,
A pierdut toti banii si se mai si imprumutase.
Niste gunoaie de oameni romanii
Adu-o pe platforma in Germania sau Anglia, te duci frumos la primaria orasului, iti iei de acolo autorizatie, si te pui in fata la un santier de regula, sau la o fabrica, sau la un drum care e intens circulat, iti da nea primaru autorizatie fara prea mari batai de cap, si spagi, si aia e.
unde iti pui tu cascarabeta, nu mai vin altii 6 insi langa tine, sa-ti fure vanzarea, ala e locu tau unde iti alegi tu si iei autorizatie.
Si nu te fwte nimeni sa-ti bata la geam sa-ti ceara bani in fiecare zi, cum fac hotii nostri.
Aici rulotele sunt simple.
Aragaz, gaz, plite, frigidere, apa si aia e.
Ce vrea sa afle omul... și ce tâmpenii postezi.
Omul vrea răspuns concret, nu diaree verbală venită de la un sărac "de dincolo". Spune drept, abia ai descoperit și tu vestul Europei, așa-i?
Ce tampenii am postat?
Am dedus, ca putea sa caute pe google daca vroia el sa isi ia boiler.
Multi oameni care vand la rulota, isi fac mancarea acasa, si doar o tin calda in rulota. Nu ar avea nevoie de boiler.
Tre sa ai cel putin 100 de clienti la mic dejun, ca sa iei un boiler,
dar pentru 2 oua o paine prajita si un hot dog, nu-ti trebuie asa ceva,
La un volum mic de munca, e ok si un kettle.
Ca doar nu incalzesti titai boileru, pe generator, pentru 3 persoane pe ora
Există boiler pentru camping (12V) dacă n-ai posibilitate de racordare la rețea (230V).
Caută pe net despre electrocasnice pentru rulotă.