| lungullg a întrebat:

am si eu niste pavaje din beton care sau murdarit cu beton bun am chemat niste constructori sa-mi faca si mie terasele cu mozaic si au turnat sapa (au murdarit u beton) au turnat mozaiul (iar au murdarit cu beton) au slefuit mozaicul a iesit un praf care iar a murdarit mi-au spus ca in iarna andvine zapadaasta se va rezolva cu o simpla maturare dar nu s-a rezolvat ce sa fac ecsista vreo solutie speiala care sa nu afecteze coloarea mentionez ca am incerat sa le slefuiesc dar asta le afeta si pe ele am incercat cu spalu dar tot la fel se rupear bucati di ele ce sa fac? ofer funda elui mai bun raspuns!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din ce povestesti mi-am dat seama ca au lucrat foarte neglijent.Nu cred sa mai poti face ceva.

| lpavel a răspuns:

Trebuia spalat atunci... te-au pacalit! big grin
Oricum exista niste discuri ca peria de sarma pentru flex, incearca cu aia! Bafta!

| MskDesign a răspuns (pentru lpavel):

Il strica si mai tare.Este o masina pentru asa ceva pe baza de apa.

| lpavel a răspuns (pentru MskDesign):

Din cate am inteles eu NU mozaicul vrea sa curete ci locul unde a fost amestecat! Deci daca mozaicul vrea sa curete normal ai dreptate daca nu, nu... oricum nu prea stie sa se exprime! Nici nu-i de mirare ca l-au prostit!

| MskDesign a răspuns:

Cu ce anume ai slefuit? Vezi ca sunt masini speciale pentru asa ceva.

| lungullg explică (pentru MskDesign):

Cu masina am slefuit

| MskDesign a răspuns (pentru lungullg):

Cu aia pe baza de apa?!