Întrebare recomandată | onicacristianmarian a întrebat:

Salut tpu.am si eu o problema cu o minge de fotbal.am cumparat-o acum 1 saptamana, este originala nike din piele.si nu stiu cum s-a intamplat dar s-a spart...cand o umflu rasufla pe la cusaturi prin mai multe locuri...as vrea sa desfac cusatura sa scot camera.dar nu stiu cum sa fac asta si nici cum sa o cos la loc.ma ajuta cineva cu niste sfaturi.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam dificil am vazut asta odata, e tare migalos> Daca are sexagoane, adica cinci laturi peticul, tai cu o lama in jurul peticului, ata aceea. scoti camera, o lipesti, apoi o introduci la loc la fel cum ai scos-o, in aceeas pozitie. Faci rost de ata tare, bagi in ac si incepi sa cosi in nteriorcate o latura, deci tii sxagonul in exterior si cosi in interior.cu cat te apropii cu cusutul de ultima latura,e mai greu, mai incomod, iti trebuie rabdare si... tigari, na. Nu trebuie sa strapungi cu acul, ci doar dupa ce ai scos firele taiate sa bagi acul in gaurile deja facute.succes

| VadTot a răspuns:

Te duci cu ea de unde ai cumparat o si le faci un mare taraboi!laughing

| cristi202 a răspuns:

Nike originala, si dupa o saptamana s-a spart?!?!? O fi fost ea Nike, cum sunt eu american!happy
Daca mai ai bonul, fugi rapid la magazinul de unde ai luat-o, si cere sa ti-o schimbe. Daca nu vor, ameninta-i cu O.P.C. Adica cu Protectia Consumatorului. Sa vezi atunci cum vor scoate rapid o alta minge. Iar daca nu vor face asa, doar un telefon la O.P.C. va rezolva situatia. Vor avea grija cei de acolo, fie sa primesti o minge originala, fie sa iti dea banii inapoi.