| Mr97ScZ a întrebat:

SALUT TPU! Am un aer conditionat in casa dar nu stiu sa-l reglez sa bage caldura.
Daca stiti spuneti-mi si mie cum sa fac sa bage caldura.As fi cautat in cartea ei dar nu o gasesc.
Aerul conditionat este VORTEX!
FUNDA!
Scuze de categorie.

3 răspunsuri:
| anaduls a răspuns:

Vai de categorie

| relian a răspuns:

Poti sa ai un buton de POWER si cind apesi pe el apare cind OFF cind ON.Tu alegi ON normal.Mai ai alt buton de COOL/HEAT si apasind pe el o sa se aprinda un led verde atunci cind pleaca aerul rece, sau un led rosu cind e pe caldura.Mai este alt buton unul pentru FAN si de acolo setezi Ca fan-ul sa miste acele lamele, venturi zile cum vrei sau sa nu le miste.Si mai este inca un buton pentru Temperatura care arata probabil ca 2 sageti una in sus alta in jos de acolo reglezi temperatura ce o vrei si se afiseaza pe un mic display.Acum nu stiu exact cum este aparatul tau, s-ar putea sa ai butoane de ex power si cind apesi sa iti arate pe display on sau off si asa mai departe. Butoanele de care zic nu sint ca cele clasice si asa la nivel cu carcasa, sint pe undeva pe carcasa aparatule, uitate bine ca o sa le observi.Te descurci tu.Mai mult poti cauta pe sitele fabricantului cum ai zis tu la VORTEX intri pui acolo modelul tau siti arata si poza si probabil si alte detalii.

| reparaerconditionat a răspuns:

Solutie simpla e sa aplelezi o echipa de profesionisti www.reparaerconditionat.ro