| MihaelaDart a întrebat:

As dori un program fie online, fie sa-l descarc in pc unde poti face proiectul locuintei in 2D si 3D. Am o aplicatie pe laptop cu asa ceva, dar anumite optiuni sunt doar prin plata, mai degraba la decorarea casei cu mobila, culoare si alte accesorii, doresc un program sa fie gratuite. Pe langa asta mai am un programel de pe un site nemtesc desi este axat numai pentru mobilarea bucatariei, acum as fi dorit pentru toata suprafata apartamentului sa fac proiectul. Cunoasteti astfel de programe gratuite? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Glasshead a răspuns:

Http://www.portalroman.com/download/nume-Sweet_Home_3D_3_2-1604.html Este un program open-source. Funda?

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

SketchUp: http://www.sketchup.com/
E un program care a inceput sub "umbrela" Google. La inceput, in primele versiuni era un program simpatic, usor de folosit. Nu stiu cum e acum, nu l-am mai folosit de mult timp.

Răspuns utilizator avertizat
| iurii75 a răspuns:

Deja ai primit recomandările, am folosit şi eu Sveet Home, totuşi un proiect calitativ cu astfel de programe gratuite nu vei reuşi.

| MihaelaDart explică (pentru iurii75):

Sweet Home l-am incercat si nu-mi place. Nu doresc ceva performant oricum, ceva ca sa imi aranjez apartamentul doar cu viitoarea mobila pe care o vom pune. Stam cu chirie, asa ca nu putem face modificari in locuinta, gen sparturi etc. Am descarcat o aplicatie pe laptop si cu ala am inceput sa o fac cu Planner 5D - Home & Interior Design. Ma rog are si asta lacatele la anumite chestii la care trebuie sa platesti si cred ca o sa fac si pasul asta, oricum la 9 euro e taman bun si la cat doresc eu.

| iurii75 a răspuns (pentru MihaelaDart):

Eu zic că nu merită banii. Mai bine foloseşti imaginaţia. happy
Un program bun pe lângă faptul că costă, în el trebuie şi să "introduci " parametrii şi imaginea mobilei pentru a vedea rezultatul.