| 7uP112 a întrebat:

azi am fost la baie si palpia un bec de la oglinda am incercat sa-l strag si s-a auzit un zgomot am scos becu dar doar partea aceea de sticla ce lanta parte a ramas acolo are ceva?, o pot scoate?

Răspuns Câştigător
| LIN2010 a răspuns:

Cel mai sigur este sa intrerupi tensiunea de la tabloul de sigurante, apoi cu o mana prinzi strans de dulie si cu un cleste prinzi partea aceea a becului ce a ramas blocata in dulie si desfilatezi(spre stanga )daca nu reusesti atunci trebuie sa inlocuiesti dulia.Succes

3 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Dacă te bagi, întrerupi lumina în casă de la tabloul electric, iei un patent şi învărţi spre stânga(desfiletezi)de partea care a rămas. Apoi pui bec nou.
Şi o lanternă să ai, că o fi întuneric în baie.

| relian a răspuns:

Poti si fara sa deconectezi de la tablou daca legaturile sint facute bine.Inchizi intrerupatorul si nu mai ai curent la bec.Dar cum am spus doar daca faza este prin intrerupator asa cum ar trebuie sa fie.Dar sa fii mai sigur decoenctezi de la tablou dupa care scoti cu patentu sau ceva cleste mai ascutit, bagi acolo clestele il deschizi sa pui ceva presiune pe dulia cea ramas acolo si in acelasi timp desfiletezi.Usor,simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,intrerupe curentul ca sa nu risti un scurt circuit si apoi procedezi ca si cand ai schimba becul.