| ghiduta a întrebat:

de ce painea de grau intreg e mai scumpa decat painea normala din faina? Painea de grau intreg poti sa o pastrezi si 5 zile e la fel ca in prima zi, iar cea de faina se intareste si apoi se faramiteaza!

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La moară se separă făina albă, griș, tărâțe.
Grâu întreg înseamă făină integrală, fără nici separare.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cum vine asta „paine de grau intreg"? Si faina este tot din grau intreg, numai ca este măcinată.
Dumireste-mă, că nu inteleg.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru darrio2007):

Paine din faina integrala, cred.

| darrio2007 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Probabil dar nu a stiut sa scrie.

| ghiduta explică (pentru darrio2007):

Uita-te la raspuns lui sadrian46

| darrio2007 a răspuns (pentru ghiduta):

Credeam ca bob nemacinat. Ha, ha!

| sadrian46 a răspuns (pentru darrio2007):

La moară se separă făina albă, griș, tărâțe.
Grâu întreg înseamă făină integrală, fără nici separare.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Sunt genul de oameni " mai scump la tarate decât la faina ". Si eu consum pâine neagra. Pâinea neagra de 900 gr costa la fel ca pâinea alba de 1000 gr.