Întrebare recomandată | CRC98 a întrebat:

Salut Tpu.De ziua mea mi-am cumparat un scaun alb de director ca sa stau confortabil si problema este ca imi faceam temele si m-am patat pe maini cu pix albastru si sa patat si scaunul de pix si am incercat cu niste solutii si tot nu se sterge! Stiti cum se poate sterge petele de pix de pe un scaun alb?

9 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Incearca spirt (alcool), fixativ de par sau vanish, dar cu grija sa nu se decoloreze locul unde e pata!

| William a răspuns:

Depinde cu ce e acoperit scaunul. Piele, imitatie de piele etc.

| Mihaela1964 a răspuns:

Incearca pe o mica portiune cu alcool alb(nu spirt medicinal, pentru ca il poate colora in albastru).De asemenea mai poti freca usor locurile patate cu cif, dar diluat, fara a insista prea mult pe pata, pentru ca va iesi si vopseaua din piele. Spor!

| dragodana a răspuns:

Salut! Cu spray de corp, dar sa nu aiba talc. Pulverizezi pe pata de pix si stergi cu o carpa din bumbac, curata.Eu asa am rezolvat o pata de pix de pe geaca de piele(nu piele intoarsa).
Succes!

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Apa si sapun

| Alex299 a răspuns:

Clor rolling on the floor)

| AdelinaIoana14 a răspuns:

Pai singura modalitate e de a schimba husa. Daca nu ai aceasta optiune asa ramane. straight face

| Rebrean_Alin_1995 a răspuns:

Incearca cu o radiera...serios!

| CiorbaDeBurta a răspuns:

Cineva povestea odata la TV (o persoana relativ cunoscuta, dar nu mai stiu cine si nici la ce post) ca a folosit fixativ de par pentru a curata o canapea mazgalita cu pixul.