Întrebare recomandată | Stefan_Bagdan_1985 a întrebat:

Domnilor si doamnelor,mi s-a intamplat o nenorocire si anume mi s-a inundat sufrageria din cauza ca mi-a curs caloriferul cand au dat cei de la RADET drumul la caldura, si problema este ca am parchet in sufragerie, si mi-e frica daca mi se umfla ce sa fac? Adica se poate schimba sau ce solutie sau idee pot folosi? S-a intamplat nenorocirea acum vreo 2 ore si parchetul da semne de denivelari intre imbinari,ca nu este lipit sau este pus pe linoleu, este pus de prin luna aprilie anul asta cand am zugravit! Deci cine ma poate ajuta cu vreo idee sau ceva, va rog!

Răspuns Câştigător
| KilerBoy a răspuns:

Frate nu ai ce mai face, petru ca parchetul ia apa foarte repede eu iti sugerez sa scoti apa din sufragerie si sa te duci cat mai repede sa cumperi alt parchet pentru ca pe urma se manaca cimentul si trebuie sa bagi alti bani... funda?

4 răspunsuri:
| LIN2010 a răspuns:

Cel mai probabil se va umfla de la umezeala excesiva, poti sa-ti faci planuri pentru alt montaj (daca este parchet din lemn masiv, se poate usca si remonta)iar daca este melaminat atunci cred ca va trebui sa alegi altul si sa chemi meseriasul sa-l dea afara pe cel deteriorat(atentie lasa pardoseala sa se usuce bine altfel exista pericolul formarii mucegaiului). Respecte

| onasis1961 a răspuns:

Ar trebui sa ai robineti de siguranta, daca nu ai mergi la subsol si sigur ai!

| CristinaDimu99 a răspuns:

Sterge foarte bine parchetul si dal cu o solutie speciala pentru parchet sper saajutehappy

| Paul2013 a răspuns:

Eu spun sal lipesti