Greu o sa scapi de ele, f greu.alea se baga peste tot,oriunde se pot ascunde,chiar si in tablourile de pe pereti.
Nici firmele care se ocupa nu prea le poate elimina,mai ales daca folosesc produse speciale,care sa nu fie prea nocive bla bla,stii cum e da ala cu apa de ploaie iti ia banii.
Am avut si eu,am scapat singur de ele,am dat cu clor dar nu era casa mea,era aptm inchiriat,asa ca am pulverizat clor peste tot,in orice orificiu,in prize, i intrerupatoare, absolut peste tot, in crapaturile de la pat, oriunde a existat o mica fisura am bagat clor.
Am folosit o masca, altfel nu poti respira.Am spalat rufele,toate hainele si dupa imediat le-am pus in saci de plastic grosi si sigilati,deci doara asa am scapat eu de acesti daunatori care era piutini.
Am auzit altii au colonii intregi,cita frunza cita iarba
Ce sa zic,si dupa saptamani ieseau de prin orificiile de la ferestre furnici si mureau deci am omorit imn apt ala tot ce misca dar au rugint tot cea fost fier,metal,au oxidat,pana si balamalele de la usi au oxidat dar cum zic am scapat.
Inainte de asta, a venit o firma de asta specializata, au dat cu ceva fum, deci au ars ceva substante, era ca o ceata, a trebuie sa plec de acasa vreo 2 zile, apoi cand am revenit alea nu erau moarte, au continuat sa misune prin aptm.
Asa am zis las ca le viu eu de hac, si le-am arenjat cum zic cu clor.Desigur am plecat si eu de acasa vreo 2 zile,am lasat ferestrele deschise,s-a dus tot clorul ala.
Alta metoda nu stiu,eu asa am scapat de plosnitele alea,care eraju cum am zis rare,deci nu am avut invazie.
Dar indiferent cate ar fi fost le-as fi dat gata pe toate.
Am folosit o pompa de aia de stropesti plantele,aia pulverizeaza f fin,am dat si pe pereti,pe tavan oriunde era o fisura,dar am dat astfel incit sa nu curga siroaie,deci pulverizat f fin,peretii sau uscat,nici nu sau cunoscut cau fost stropiti.
Am pus folie pe jos,de ai mocheta,parchet sau orice altceva trebuie sa pui folie prinsa pe margine cu banda de aia albastra de zugravit sau ce ai la indemina.
Dar suruburi ce erau la pat,clantele la usi,balamale au prins asa ceva rugina.
Aparatura daca ai,TV ceasuri pe pereti si stiu si eu calculatoare,le iei le bagi in saci de plastic le sigilezi si le tii asa vreo saptamana, daca ar fi ceva in ele, crapa, nor sa aiba ce minca si mor.
Cam asta e cu plosnitele astea de pat.
Stai sa iti mai zic si altceva, dar legat de alte ciuperci, alea ce stau sub unghii daca ai auzit sau ai avut.Stii sunt ceva ciuperci care iti maninca unghiile de la picioare,daca stii despre ce vorbesc.
Cred ca am gasit rezolvarea am avut si eu si nu am putut sa le distrug, am dat cu toate alifiile ces la vinzare, am dat cu apa oxigenata, am dat si cu clor nimci, alea is vad in continuare de treaba lor, sa manince din unghie.
Sui intimplator am gasit rezolvarea.Treb sa te lovesti peste unghie, sa se faca la baza neagra, adica sa iti cada mai tirziu, daca stii despre ce vorbesc.
Eu intimplator am scapat ceva greutate si s-a dus exact peste degetu ce aveam ciupercile astea de maninca unghia si sa inegrit la baza.
Ei ciupercile astea nu au mai trecut dincolo de negreata aia
Bine asta este asa ceva bonus, daca tot sintem la rezolvari de gindaci am zis sa bag aici si chestia asta cu unghiile.
Eu am scapat cu un simplu spray anti gandaci, furnici, etc.
insa am dat zilnic pe, peste tot, cam o saptamana
insa uite aici solutia cu adevarat buna:
https://www.emag.ro/......priceasc/c
Ar trebui sa schimbi patul, salteaua. Nu te joci cu asta. Da foc la saltea. Dar acum nu ai voie sa faci asta. Schimba și da cu o soluție sa nu o mai folosească cineva.
Asta tine de igiena proprie și personala.
Dacă mai ai un gândac de bucătărie, e ceva normal sau un păianjen.
In principiu trebuie sa schimbi cam tot. Pat, covoare, fotolii…
Acum câțiva ani la New York a fost o adevărată epidemie. Îi lua lumea de pe scaunele de la Cinema, copiii prin scoli, etc. O prietenă de-a mea a avut, și i-au pus în casă niște "bombe" cu un fel de fum. A trebuit sa plece de acasa vreo câteva zile.
Suna a plosnite relativ, pai ff simplu, iei 2 spray uri de gandaci, arunci salteaua eventual si voila, ai verificat sub pat si chestii si le-ai omorat nu?
Trebuie sa specifici ce fel de plosnite da pai ai ca si culoare - din acelea verzi sau gri-cenusii? - si cam ce marime au in comparatie sa zicem cu un bob de fasole mai mare - daca stim astea iti pot spune ce sa folosesti ca sa scapi de astfel de ganganii - oricum la toate geamurile trebuie sa ai plase fine de tantari si sa verifici daca vreo plasa nu e rupta pe undeva sau nu sta etans pe rama geamului fiindca acest fel de gandaci se strecoara din afara. Daca stii cum arata astfel de gandaci cauta si pune o poza link de pe Google sa vedem si noi cam ce fel de plosnite sunt la tine in casa si incercam sa te ajutam fara sa dai cu CLOR si sa ruginesti toata casa.
Salut! M-am confruntat si eu cu problema asta prin vara. Am luat de la un prieten si am avut si in pat si in fotoliu. Prietenul ala al meu are plosnite de vreo 2 ani si tot nu scapa de ele. (Sa fiu sincer nici nu se implica prea mult) Iti spun de acum ca nu a fost nevoie sa arunc mobila, pat, fotoliu etc. Am gasit la o farmacie veterinara o solutie. A costat undeva la 20-25 de lei una. Eu am luat 2. Am dat cu acea solutie la pat, sub pat, la pereti, la fotoliu (dadeam cu ea cam o data la 2 zile sau 3. voiam neaparat sa scap) si am spalat in fiecare zi lenjeria, hainele. Nu stiu daca o sa ma crezi dar in mai putin de 2 saptamani am scapat complet. Imi pare rau dar nu mai stiu ce solutie era. Pentru ca inainte am mai incercat cu altele si nu au avut nici un efect. Cauta si tu mai multe solutii. Bafta