| CristiMihai23 a întrebat:

Salut, TPU!
Locuiesc la țară, acum cu venirea iernii, inevitabil apar... șoarecii! Am încercat cu diverse aparate gen pest repealler și multe alte aparate de genul, dar niciun rezultat! Am încercat cu otravă, n-am să mai încerc în viața mea cu așa cevalaughing... nu că mi-ar fi milă de ele sau ceva, dar azi-dimineață m-am trezit cu un miros îngrozitor venind din dulap. Nu știu cum au reușit, mi-au ros dulapul și au intrat printre haine, am găsit doi șoricei morți printre haine, a trebuit să scot tot din dulap, să-l spăl și să bag la spălat vreo patru-cinci turelaughing. Pe lângă că nu e okay din punct de vedere sanitar, e și deranjant, că se află sub podele și mereu se aud zgomote, mai ales noaptea, înainte de somn. Aveți idee cum aș putea scăpa de șoricei într-un mod cât mai okay? Fără otravă, nu de alta, dar n-aș vrea din nou să stau ore întregi să fac curat în dulaplaughing

5 răspunsuri:
| Panamax a răspuns:

Zi merci ca a functionat otrava, la mine o consuma ca pe desert si nu au nimic.

| StefanChriss a răspuns:

Salut! A incercat si taica-meu aparate din alea pentru soareci si pentru cartite, nu functioneaza laughing) Sugestia mea ar fi sa incerci sa aduci niste pisici prin zona, o sa se ocupe ele de problema laughing

| CristiMihai23 explică (pentru StefanChriss):

Am pisici, trei chiar, și degeaba...

| nicu991 a răspuns (pentru CristiMihai23):

Pune frunze de menta proaspata prin regiunile unde consideri ca umbla ei si-ai sa vezi rezultatul rapid.