Pai a doua culoare trebuie sa se asorteze cu cada, toaleta ...sau cauta un gri metalizat!
Incearca p cpmbinatie de rosu - crem. cu cat ai mai multa lumina in baie, cu atat iti permiti sa fie rosul mai tare si cremul mai luminos. daca lumina e slaba, opteaza pentru un rosu batand in visiniu si un crem luminos, ca un alb-crem-galbui.
Din pacate mergea perfect cu alb sau negru! Incearca o culoare apropiata de acestea: bej, respectiv gri!
O nuanta de rosu mult mai deschisa.
oricum cred ca trebuie sa fie ceva mai pal ca altfel o sa fie incarcat. acum depinde si cat de mult rosu este si cum e asezat.
Rosu in baie? Nu mi se pare o culoare buna pentru baie... daca vrei poti sa o faci toata alabastra,covor,cada, gresia, faianta in albastru toate sau verde deschis da nici din ala strident
Ros si mov?:-s dar nu un mov de ala de ti-e rau cand il vezi oricum, cred ca trebuie culori vii.un mov metalizat.sau mai bine un gri metalizat
Pai cred ca acest rosu se poate potrivi foarte bine cu un crem sau cu un gri metalizat.Acum depinde si de noanta rosului!