Seminte de flori se gasesc in magazinele specializate. Dar am vazut si prin hipermarketuri. Plicuri mici cu multe seminte. Vor vegeta daca nu a trecut un an de la ambalare.
Sunt mai multe soiuri. Dar cele mai parfumate sunt cele clasice, albe.
Stiu ca este planta de gradina, desi am vazut pe internet si in varianta in ghiveci si m-am gandit ca pe la pepiniere ori florarii or gasi ai mei. Si ca sa nu ia fiecare magazin in parte, daca a vazut cineva la magazinul x sa imi spuna. Sigur ca semintele se gasesc la orice magazin desi firma producatoare m-ar fi interesat care e buna. Am avut seminte de la alte flori care nu au iesit.
Aici in Grecia unde sunt eu, au avut si nu mai gasesc florariile respective sa o cumpere de la pepiniere, in concluzie se gaseste mai rar aici. Mi-am adus aminte de ea si de mirosul ei puternic.
Nu am stiut ca esti in afara tarii.
Aici la noi se gasesc in toate magazinele cu seminte. Si chiar ies. Nu ai pe nimeni in tara sa-ti trimita un pliculet? La cat e de mic, merge si intr-un plic normal.
Voi vedea cum voi face. Ori îmi trimit părinții mei ori voi ajunge eu in țară.
Salut!
Nu stii pe cineva care are? Acea floare se scutura toamna si primavara e plina zona de pui. Eu am foarte multe, de trebuie sa arunc din ele, asa ca oricine iti poate da cateva plante, si apoi, anul viitor, o sa ai mai multe.
Seminte am vazut la Penny, dar florile sunt colorate.
In Grecia locuiesc si aici mai rar se gaseste. Am fost la o gradina de flori si acestia mi-au spus ca nu au mai avut-o de multi ani, de la pepinierii care o cumparau. In concluzie nu am asa ceva in zona.
O sa ramana varianta de seminte sa imi aduca ai mei din Romania. Cele colorate nu miros, doar cele albe sunt foarte parfumate.