| LupuCristina56 a întrebat:

Stiu ca e cam devreme, dar am o problema. Mama a zis ca o sa imi mai ia o piscina (pe cealalta am spart-o) anul viitor, in mai. Nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede. De la toti prietenii mei aud cuvantul "piscina". Si nu pot sa zic: "Auzi, pot sa vin si eu la tine la piscina?". Deci... Sfaturi cum sa treaca timpul mai repede si sa imi iau piscina mai repede. FUNDAA!
P.S. Anul asta nu imi iau pentru ca, frate, mai e doar o luna. Ce? Ma balacesc in piscina doar o luna? Ca de la august in jos nu mai pot. Mai bine o iau in mai si pot sa ma balacesc toata vara.

1 răspuns:
| moshulica a răspuns:

Ai parinti foarte intelepti. Trebuie sa recunosti si tu ca dreptatea e de partea lor. Eh, colegii tai care vorbesc doar de piscina se dau si ei mari... piscina proprie e considerata de toti snobii ca ar fi dovada suprema a faptului ca familiile lor sunt bogate, deci ei sunt superiori. Pune-ti ambitia si da-le si tu o palma morala la scoala fiind deasupra celor ce-ti sunt colegi. Asta ti-ar fi de mare folos in viata, ca ramai cu ceva folositor pe cand zbenguiala de ieri de la piscina nu-ti mai da nicio satisfactie azi. Va veni ea si piscina, ca o rasplata a muncii tale la scoala!