Cu 9000, fie ei si euro, nu ai cum sa-ti construiesti o asemenea casa. Este totusi interesant cum se vede in proiect o asemenea casa lipita de frumusetea de bucatarie.
Pai am 9000 de euro parintii vreo 1000 face 10.000 euro.Ma intereseaza daca pot face casa cu 30.000 euro imprumutand de la banca 20.000
Asta este cu totul altceva, dar daca ai un proiect serios, profesional, atunci cu siguranta ca stii si la ce cheltuieli trebuie sa te astepti. Oricum, suma tot este mica.
Cat ar costa casa cu aproximatie?
Aceasta intrebare a pus capac la toate, aratand ca totul nu este decat un vis. Cu totii putem visa, dar trebuie sa fim si realisti.
Domnule neutrino nu are cum sa fie un viis atata vreme cat eu am pus la cale totul.am autorizatie de constructive planul dar nu ma pot apuca pana nu stiu cat costa.nu este un vis cu att mai mult cu cat am vorbit la 3 firme dar e mana de lucru scumpa.
Domnule Albu, ai afirmat ca ai luat legatura cu un architect si ai "planul"? Ai o ciorna, o schita sau ai un proiect autentic? Pe ce baza ai primit autorizatia de constructie? Fie-mi cu iertare ca te intreb asemenea lucruri minore!
Poti folosi usb, rigips si montanti pentru a construi casa si iesi destul de ieftin,,, daca folosesti bca sau caramida nu termini nici parterul la ce buget ai
Pai casa va fi pe structura din caramida si prin interior voi folosi rigips
Si urmatorul etaj cum il faci? Sau este deja si acolo vei folosi tot rigips? Oricum trebuie si izolata,, trebuie vata de sticla si scartaietoare.
Totul va fi din rigips.O voi izola cu polistiren.Ma intereseaza sa ma incadrez in 30.000 euro.