Cred ca acest principiu sta la baza construirii acumulatorilor, prin multi ani de studii sa ajuns la forma celor de astazi, dar problema este ca trebuie incarcate si din cand in cand schimbat ''electrolitul'', din acest considerent cred ca celulele fotovoltaice primeaza acestei metode de a produce energie.Respecte
Experimental cred ca merge, dar nu te astepa la mari rezultate, sunt convins ca trebuie sa inlocuiesti apa din recipiente inainte sa citesti o pagina de ziar de la lumina leed-urilor, dupa umila mea parere cred ca mai bine te orientezi pe celule fotovoltaice.Respecte
Salut si multumesc pentru raspuns. Aici intervin cele 2 metale ce vor produce un camp magnetic intre ele si vor antrena continuu particulele din apa. Stiu ca la un moment dat acea apa se va linistii, si va dispare orice miscare.
Cred ca acest principiu sta la baza construirii acumulatorilor, prin multi ani de studii sa ajuns la forma celor de astazi, dar problema este ca trebuie incarcate si din cand in cand schimbat ''electrolitul'', din acest considerent cred ca celulele fotovoltaice primeaza acestei metode de a produce energie.Respecte