Eu am becuri cu LED de 23 W la o lustra cu 5 brate si nu-mi face probleme la instalatie desi am o instalatie veche de prin anii '80.
"LED de 17w (echivalent 150w clasic/incandescent) este prea puternic? unul tot LED echivalent 100w ...intensitatea luminoasa e prea mica"
dacă ești atent la tine, in intrebare deja ți-ai răspuns!
Scuze,nu cred ca m-ai inteles...sau nu m-am exprimat eu corect...m-am referit la putere dpdv electric, nu ca intensitste luminoasa masurata in lumeni. Vreau sa stiu daca rezista instalatia, sa nu fie firul de care atarna becul prea subtire de exemplu
17w abia iți invârte contorul, e o nimic-toată! aspiratorul tău consumă de o sută de ori mai mult!
Nu-i nicio problema. Sunt telefoane care se incarca cu mai mult de 17w... ce probleme sa puna instalatiei electrice?
Instalatia electrina de iluminat suporta fara probleme chiar si becuri de 2000W.Led am doar la baie, unde calitatea luminii nu este esentiala.In rest halogen si becuri normale cu incandescenta.
Dude, pentru numele lui D-zeu, tu TE AUZI ce spui?!?
deci, existau becuri de 150W si sistemul de iluminat face fata, iar tu acum ai 17W si iti faci griji
T R E Z I R E A
Watt-ul rămâne Watt, indiferent cum îl întorci. Poți să-l lași aprins până ieși la pensie, fără probleme.
Codru_Lazar_1982 întreabă:
anonim_4396 întreabă: