Întrebare recomandată | Florin_Denisov_1978 a întrebat:

Va rog frumos sa îmi spuneți care este cea mai buna și ieftină metoda de încălzire a unei case de cărămida cu 3 camere.
Va mulțumesc!

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Centrala pe gaz.

| mgtow a răspuns:

Izolatie termica exterioara din lânā de piatra. De obicei e folosita in Spania Italia si franta la izolatii cand se ridica o firma bloc sau casa. Daca pui in interior si exterior e mai bine ca tine cald si probabil nici reşou nu iti trebuie. www.rockwool.ro izolatie minerala auzi da bine. E piatra sfaramata si devine ca o vata maro strivita. Are mai multe caracteristici de folosinta

| anonimg a răspuns:

Dacă nu ai gaze, atunci trebuie o centrala care funcționează pe cărbuni. Cărbunii sunt mai ieftini decât lemnele. Dar o să ai nevoie și de lemne doar pentru a aprinde cărbunii.

| NLS a răspuns:

Cu centrala termica pe peleti iesi cel mai bine.
Locul 2 - pe carbuni
Locul 3 - pe lemne

| ErlicEdward1900 a răspuns:

Ia auzi la ala, cu aragazul rolling on the floor.
Ia o aeroterma. Aeroterma da aer cald, ca un fel de ventilator numai ca cu aer cald, nu rece.
Iti recomand o aeroterma cu corp inalt, 360.
O poti pune in mijlocul casei, o setezi pe modul 360 de grade (se invarte), daca nu gasesti 360 poti lua si 180, care se misca stanga dreapta si o pui cu spatele de perete.
Zic din propria experienta, si eu am avut si merita.
Apropo, vine vara, ce iti trebuie acum caldura, ca doar nu vine gerul craciunului laughing

| venivarainanoastratara a răspuns:

Fă o sobă și încălzește sau aprinde aragazul, dar atenție! tongue

| ralboals a răspuns:

Faci focu