Cu alte cuvinte iti este frica sa stai singur dar multi folosesc aceasta expresie imi este urît sa stau singur sau singură ca de multe ori femeiile folosesc tarmenul acesta imi este urît, adica frica de singuratate. Roaga te lui Dumnezeu sa te ajute sa depasesti frica esti fata sau baiat? Ce varsta ai?
Cand eram in perioada adolescentei chiar mi se facea urat cand eram lasat singur acasa. Aveam o frica ciudata de intuneric si aveam impresia ca se uita niste fantome la mine cand dormeam sau cand erau luminile stinse.
Dar acum ador sa fiu singur si sa ma simt foarte bine in singuratate.Pot sa fac ce vreau si nu dau socoteala la nimeni.
Niciodată nu ma plictisesc stand singur acasă. Găsesc ceva de făcut. Un film, un serial, un joc, scroll pe YouTube în video shorts. De o săptămână si ceva ma tine ocupat jocul undawn pe android care s-a lansat recent pentru telefon. Până ma plictisesc si de el, apoi ii dau cu flit.
Din contra, ador sa fiu singura acasă. Mai ales sa fie și o ploaie abundenta afara. ❤️
Eu sunt singur acasă azi până diseară când vine mama de la serviciu ajută-ma cu un sfat te rog!
Nu, mi-era noaptea pana mi-am luat un motan si mi-a trecut, ca puneam pe seama lui orice zgomot. Un animal de companie potrivit e o solutie buna pentru cei carora nu le place sa stea singuri in casa.
Să nu confunzi faptul că ești singur în casă cu singurătatea. Nu esti la pușcărie și nu ar trebui să vezi lucrul ăsta ca pe un lucru negativ. Personal, mă simt bine când sunt singur în casă. Nu sunt deranjat de nimeni, sunt mai liniștit, am timp pentru activități personale și de ce nu, pot invita pe cineva la mine dacă chiar mă simt plictisit, la o cafea, un film, o sesiune de gaming, ș.a.m.d
Îmi place să stau singur...mult din timp dar, când e o vreme oribilă mă simt singur nici nu trebuie să fie cineva lângă mine doar să fie în aceași casă
SilentRain întreabă:
SilentRain întreabă: