| eijibanana75 a întrebat:

Salut! Vreau și eu câteva idei. Cum aș putea să îmi eliberez camera? Am lucruri peste tot prin cameră și nu știu unde să le pun. Am nevoie de ajutor pentru că nu știu ce să fac cu ele.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Am lucruri peste tot prin cameră și nu știu unde să le pun"

1 dă-le la săraci
2 dă-le foc
3 lasă-le așa dar mută-te tu

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce lucrur ai?
1, Utile.
2. Inutile.
Cele utile, fiecare trebuie să aibă locul lui să știi unde să îl găsești.
Cele inutile. Vânzare, donație sau la gunoi.
Am trecut de mai multe ori prin asta.

| Fatamuntilor a răspuns:

Depinde de bugetul pe care il ai!
La IKEA gasesti tot felul de rafturi care au tot felul de dimensiuni in functie de necesitati.
https://www.ikea.com/ro/ro/search/products/?q=rafturi
Sau varianta mai accesibila la Petco sunt tot felul de cosulete in care sa iti pui lucrurile!

| romeo78 a răspuns:

Https://www.facebook.com/CaseDeVis.biz/
Intrați la acest profil și cereți sfatul unor profesioniști.

| KR0NSTADT a răspuns:

Montează rafturi pe pereți.

| NarcisIfrim a răspuns:

Iti recomand Magia Ordinii de Marie Kondo.Acolo vorbeste despre o curatenie generala, unde iei fiecare lucru in parte si pe baza de sentiment:daca mai simti ceva, daca te mai ajuta, daca e necesar.Iti pui unele intrebari si daca nu raspunde le arunci, daca esti la oras la cos, la ghena in spate.Dar ca sa stii, cu cat ai mai putine, cu atat e mai curat, mai liber si esti si tu mai linistit.

| Savu4iosif a răspuns:

Lucrurile utile le poti aseza pe o etajera sau sa le pui in diferite rafturi i schimb lucrurile inutile poti sa le arunci.

| Hfokhfkyfoyf a răspuns:

Le-ai putea dona cuiva.

| eijibanana75 explică (pentru Hfokhfkyfoyf):

Păi aici e problema, nu pot să le donez pentru că nu sunt lucruri pe care aș putea să le donez sau să le vând. În mare parte sunt desene, carioci și crioane, caiete și cărți de care am nevoie dar nu am loc să le pun.