| benga94 a întrebat:

Salut vreau și eu părerea unui instalator sau a unui cunoscător. In așa ceva deci mi-am cumpărat o garsoniera la parter construcție nouă Brașov Carter rezidential dar doar numele ...asta e in fine și doresc o scurgere antireturi sau supapa antirefulare cum ii spune și mi se spune că sa montat coloana și nu se mai poate realiza chiar așa e? doar era contra cost nu înțeleg

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cine e dezvoltatorul? Daca se poate... oricum trebuie sa ai o garantie pe lucrare, in caz de ceva vin si repara in 2 ani de fel asa se ofera termenul, posibil o sa ai crapaturi in locuinta ceea ce e normal la inceput pana se mai intareste structura dar ei se ocupa de asa ceva. La ce zici tu posibil nu e nevoie incat lucrarea a iesit bine

| benga94 explică (pentru mgtow):

Nu știe nimeni daca e nevoie sau nu de supape antirefulare am văzut pe forum foarte multi care se plâng că le-a dat afara in casa mizeria da in 2 ani am garanție și după 2 ani ce fac asta e rău doar că dacă îmi dă pe afara dau in judecata de la vecini administrator și constructor dezvoltător tot chiar sunt hotărât așa că vor avea de furca cu mine

| darrio2007 a răspuns:

Ce cartier rezidential? Că sunt mai multe.

| benga94 explică (pentru darrio2007):

Subcetate City laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru benga94):

Atunci cauta pe sub cetate.

| mihai69 a răspuns:

Și dacă e o țeavă spartă nu se mai intervine pentru că e coloana montată, sau cum?!? Sunt lăbari, n-au chef de lucru.
Caută un instalator serios după ce te muți și ar trebui să te rezolve.

| GdX a răspuns:

Se poate monta oricand. Sunt ei de kko si nu vor sa intervina asupra lucrarii.

Răspuns utilizator avertizat