Si eu am Bosch Condens 2000W si pana acum sunt foarte multumit (de doi ani o folosesc). Chiar daca multi instalatori au încercat sa ma convingă sa aleg alta, am mai mare incredere in Bosch decât in aceste firme cu pretenții de care acum câțiva ani nici nu știam ca exista.
Eu am supradimensionat caloriferele si încălzesc apa la 38 de grade, cat e minimul, obținând astfel o eficienta sporita. La o casa de 70 mp, slab izolata, a consumat sub 2000 lei/an, incluzând apa calda.
La ce inaltime se afla tavanul si care este gradul de izolare al apartamentului? Inca ceva: la ce etaj se afla apartamentul si cate persoane locuiesc constant acolo?
Inaltimea este de 2.5 m, apartamentul este cu 2 camere la etajul 2, pe mijloc si este izolat cu polistiren de 10. Este un apartament de 51 mp2 in Brasov. Beneficiaza de soare pe tot parcursul zilei. Am gasit prin forumuri si recomandari si modelul Vaillant ecoTEC Pure VUW 236/7-2, 20.2 kW care mi s-a parut cel mai ok pentru mine.
Iti recomand cu incredere Centrala murala in condensatie BOSCH CONDENS 2000W ZWB24-1RE.
Are valori scazute de NOx si CO2
Este foarte silentioasa
Afisare coduri de eroare.
Acces asupra tuturor componentelor prin partea frontala a centralei.
Sper ca te-am ajutat, o zi placuta!
Ai testa acest model de contrala sau ai pe cineva care detine? am vazut ca cei de la bosh au si modelul 2500W care produce 13.1 l/min apa calda fata de 11... l/min la 2000W
Da, personal am acest model si da am vazut, dar m-am limitat la 2000w.
De cat timp folosesti acest model de centrala? Este silentioasa in comparatie cu un model clasic?
Recomanzi cu incredere? Ai macar habar cum se calculeaza un necesar de btu/h?
Viessmann, Buderus, branduri sunt marci de top si au produse de calitate.Eu am Viessmann Vitodens 050 si sunt foarte multumit. Are componentele de baza din otel inoxidabil, functionare modulanta in functie de necesarul de caldura. Am tot confortul si nu pot sa ma plang de costuri