Acelasi lucru am patit si eu, am fost la o florarie si am intrebat si doamnele de acolo mi-au spus sa schimb pamantul din ghiveci(asta prin martie) si si-a revenit.intreba si tu daca il poti schimba in aceasta perioada...dar ai grija trandafirii iubesc apa dar si foarte multa le dauneaza...si in primul rand trebuie sa aiba foarte mult aer.bafta
Daca varfurile sunt ok, cu lastari nu-ti fa probleme! Primavara chiar se tund si daca nu ai facut asta, se regenereaza singuri!
Poate i-ai udat prea mult sau i-ai tinut intr-un loc inabusit.
O zi buna!
Ce ma intereseaza e ce pot face ca sa ma asigur ca nu le vor cadea toate frunzele si nu vor muri.
Paii. trebuia sa.l lasi la geam pentru ca le face bine soarele. darr daca frunzele de la basza au inceput sa se ingalbeneasca cred ca nu o maii ducc. asa bine. dar sfatul este! fi mereu cu ochi p ei. si incearca sa nu-i mai uzi de mutel ori
Acelasi lucru l-am patit si eu....nu te speria! am intrebat la florarie si mi s-a spus sa ii schimb pamantul din ghiveci(asta prim martie)...cel mai bine fa si tu la fel dar intereseaza-te daca il poti schimba in aceasta perioada.