| Ardimax a întrebat:

Salutare, am și eu o întrebare recent am cumpărat un apartament și direct sa fac terasa de asemenea toți vecini vor sa facă și ei ce acte trebuie făcute și cât ar costa mulțumesc

Răspuns Câştigător
| UserRo10 a răspuns:

Ba se poate face. Se plateste expertiza si proiect si se fac balcoanele separat de cladire. Vor fi total independente de structura de rezistenta a blocului acestea avand fundatie proprie.
Costa prea mult si absolut toti vecinii trebuie sa cotizeze si sa puna bani

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Doar la apartamentele de la nivelul solului (parter, subsol) se pot face balcoane.
Nivelele superioare - daca nu au fost proiectate si construite cu balcon - nu se pot extinde, fiindca blocul nu are rezistenta pentru asemenea greutati exterioare.

| Bula a răspuns (pentru UserRo10):

Da, astfel practic se construieste o structura independenta de bloc.
Costurile sunt mult prea mari, compatibile cu preturile apartamentelor.

| UserRo10 a răspuns (pentru Bula):

Ba se poate face. Se plateste expertiza si proiect si se fac balcoanele separat de cladire. Vor fi total independente de structura de rezistenta a blocului acestea avand fundatie proprie.
Costa prea mult si absolut toti vecinii trebuie sa cotizeze si sa puna bani

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu intelege nimeni nimic din ce ai scris, mai scrie inca odata dar mai clar, ai cumparat un apartament fara balcon? Si vrei tu sa faci balcon? Trebuie autorizatie de la primarie, daca ai vazut ca apartamentul nu are balcon si nici vecinii nu au balcoane de ce l ai cumparat?