Asa am si eu doua caise. Pe unul din ei se usuca frunzele din varful crengutelor noi. Asa s-a intamplat si anul trecut, si anul acesta. Am taiat toate crengutele uscate si am stropit de 3 ori cu solutie cumparata (in fiole) de la un magazin de specialitate agricola. Deocamdata situatia este stapanita.
In magazin mi-au spus ca, pomul trebuie stropit de 3 ori imediat dupa caderea petalelor florilor.
Da telefon la 112, cheama brigada anti-tero, armata, interpolul si trupele seal americane... LA CAT VALOREAZA CIRESELE, e CLAR ca e atac terorist
Asa am sa fac, Gicaa.
Cireșul e oarecum extrem de sensibil vezi dacă cad și frunzele verzi adică atinge-le ușor dacă se desprind și cad are ceva. Eu am avut un cireș care era expus și s-a uscat, vezi și cum sunt cireșele dacă sunt mici și zbârcite e posibil să fie o problemă.
Nuu, doar cele galbene se desprind asa.
Nu cred ca trebuie sa te sperii.
Am și eu un cireș care a pățit la fel. A făcut cireșe când era foarte tânăr și frunzele sau îngălbenit, părea ca se va usca copacul însă nu are nimic.
Dar nu vor cadea si se vor ingalbeni toate vara aceasta sper.
La mine s-au îngălbenit aproape toate în timpul verii dar nu au căzut, au doar acel aspect "îmbătrânit".