Teoretic, ele sunt împerecheate din fabrică.
Dacă nu comunică, ar trebui să te asiguri că există vizibilitate radio între ele.
Termostatele care lucreaza cu centrale, au 2 piese, aia ce o ai in casa, si inca una ce trebuie sa o montezi la centrala.
Daca nu ai 2 piese, atunci nu ai ce sincroniza.Partea care iti ararta tie, aia cu afisaj este cea pe care tu dai comanda, se duce la baza, la cea legata de centrala, aia spune-i centralei ce sa faca.
Deci trebuie sa conectezi baza la centrala, aia se face prin cabluri, apoi cealalta parte cu btaerii comunica cu baza, aia e tot.
Ori tu spui ca nu poti sincroniza baza cu centrala? Daca ai o baza care se conecteaza prin wi-fi cu centrala, atunci ar fi problema de internet, problema de comunicare intre acea baza si centrala, poate ca nu este compatibila.
Sunt unele care merg pe frecventa radio, altele cu semanl internet, nu stiu, zic si eu, trebuie sa citesti manualul centralei si manualul acelui termostat.
Tu ai spus RXRT nu stiu ce inseamna RT, dar cred ca mai degraba este RF, adica radio frecventa. Daca o exosta si RT afla ce inseamna acel RT