Nu este cu arcuri, este din spumă:
https://www.emag.ro/......DPM0LYMBM/
Uite că s-a făcut. După ce a devenit la forma care trebuie, s-a încadrat aproape perfect în rama patului.
Mulțumesc oricum!
Cum sa castige in grosime mai mult decat dublu?
Daca e spuma si se umfla, inseamna ca in fiecare noapte se va lasa sub greutatea ta.
Uite așa simplu. E spumă poliuretanică...
Din 10 cm s-a făcut de 25. Ce e așa de mirat? Ajuți cu un răspuns sau doar te-ai băgat în seamă?
Duc și ele o anumită greutate, mă gândesc. Eu îți spun că așa am primit-o, adică făcută sul și nu avea mai mult de 10 cm, iar acum are 25 și e destul de dură
Pai daca s-a facut, de ce ai mai intrebat? Ca sa te bagi in seama? Ca sa te lauzi ce ti-ai cumparat?
Nenea, întrebarea a fost pusă fix când am despachetat-o, înțelegi?
După câteva ore am văzut că a revenit la forma garantată de producător. Auzi, cică laudă... Îți dai seama ce fală poate fi când îți cumperi o saltea, dar mă rog, atât te-a dus capul.
Serios? Pai nu ti s-a recomandat sa astepti 48 de ore? "după ce aștept 48 de ore, cum recomandă producătorul" De ce ai pus intrebarea fix cand ai despachetat-o?
Te contrazici singur si mai rau te faci de ras. Ca... atat te duce capul!
Nu, nu mi s-a recomandat treaba asta. Am întrebat ulterior pe grup, aici, și am căutat și pe Google. Dacă mi se recomanda, nu mai întrebam aici. În fine... Așa suntem noi românii cârcotași.
Tu singurel ai scris: "după ce aștept 48 de ore, cum recomandă producătorul"... Nu noi am modificat intrebarea ta. Sau poate nu intelegi ce este acea recomandare? Analfabet functional?