Adica pacaleala...nu exista fum lichid! Adica exista, dar e un aditiv de marketing care imbolnaveste consumatorul! Jgodii de producatori!
De cativa ani se mananca la greu si plastic Made in China dar nu toti stiu. Ce mai conteaza un pic de zeama de canal la salam zis -afumat? http://stirileprotv.ro/......astic.html
Cine si-a batut joc de tine? Fum alimentar?! Haha. Nu e destul de toxic orice fum? Sa-l mai si mincam? Auzi, condensat!
Asta imi aminteste de o gluma a lui Pastorel Teodoreanu cu un prieten de al sau care cerea la restaurant "Afafaflaykes cu mixandre cubice" (mixandrele sint flori).
Va rog frumos daca nu stiti despre ce este vorba nu mai comentati ca va faceti de ras
Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu te-ai facut de ris!
Http://www.ft-shop.ro/......18-ml.html ia d ete minuneaza micule neuron
Atunci, cu ala sa te otravesti TU, nu clientii tai! Esti un lacom care si-ar otravi si mama pentru bani. Sper sa nu gasesti niciodata acest produs.
Doamne ce prost esti, eu caut pentru mine personal (nu te priveste pe tine ce fac eu cu viata mea), altfel cautam un distribuitor nu un produs intr-un magazin obisnuit. Deci ai vazut ca exista, si ca pana acum nu ai vorbit decat fara rost si ai dovedit ca esti offtopic si prost pe deasupra!
LaviniaLavinia întreabă:
bogdytzu întreabă: