Salut! Eu as alege casa. Totusi... Daca ai casa, intr-adevar ai mai multe sarcini, dar nu se compara cu beneficiile pe care le ai intr-o casa. Vrei sa stai la aer curat? Iesi afara pe terasa, sau sub o umbrela. Nu ai treaba cu tropaitul, nici cu manifestarile noaptea. Poti face tot ce vrei. La bloc m-as simti ca si o albina. Ca si cum as trai in acelasi stup cu mai multe familii. ) Si sa nu uiti sa tii cont de faptul ca daca se intampla ceva grav la vecinu' si esti la bloc, ai pus-o. De exemplu daca i se sparge o teava si i se umple apartamentul cu apa, sau daca Doamne fereste are loc un incendiu, o explozie. Iti poate afecta apartamentul foarte rau. Mult succes, eu recomand casa.
Depinde despre ce oras e vorba.
Eu personal as opta pentru casa... dar daca ar fi vorba de un oras mare si casa va fi in afara orasului m as gandit la unele lucruri inainte... precum transportul zilnic catre oras
Depinde ce vrei tu. Ai avantaje la casa, dar daca esti langa oras, o sa ai nevoie de o masina/bus sa ajungi in centru.
Daca vrei sa stai asa, sa ai in fiecare zi de mers cu masina si astea i-ati casa la iesire. Daca vrei sa fii in centru, sa pui picioru afara si sa fii in centru, i-ati un apartament. Sau daca poti sa iti construiesti o casa intr-o zona decenta din oras, ar fi perfect.
O casa as alege eu, mi se pare ca ai mult mai multe avantaje; atata doar ca faci ceva mai mult timp pe drum daca lucrezi in oras, dar merita!